Dr. Turi PROTEIN FORMULA | Az árpa

PROTEIN FORMULA

Miért az árpacsíra?

A Dr. Turi Protein Formula egyik alkotórésze a bio-árpacsíra, mely cégünk másik termékében az AKTIV Árpa Formulában már bizonyított. Ez az egyik legalaposabban tesztelt termék a piacon. 13 éve folyó termékfejlesztést, az évek során feldolgozott rengeteg terméktapasztalat vezérelte.

Az árpa csírázása során a mag vitamintartalma megemelkedik, az ásványi anyagok pedig jól felszívódó szerves kötésbe kerülnek.

A Dr. Turi Protein Formula árpa részének másik fő alkotórésze a szuperaktivált árpafőzet, mely eljárás során az árpában lévő tápanyagok olyan szintű lebomláson mennek keresztül, hogy a tápanyagok egy része az emésztés szükségessége nélkül a véráramba kerül.

Az árpa rendkívüli tápanyaggazdagságát az emberiség több ezer éve ismeri.

A Dr. Turi Protein Formula árpa részének megalkotását Yosihide Hagiwara által mindentadó tápláléknak nevezett árpacsíra és az anyatejet helyettesítő árpafőzet ihlette.

A Dr. Turi Protein Formulában lévő bio-árpa további 60 féle mikro- és makrotápanyaggal látja el sejtjeinket, melyeket szerves kötésben és kiegyensúlyozott mennyiségben, jól felszívódó formában tartalmaz.


Fehérjefogyasztás veszélyei és hogyan védekezhetünk ellenük? >>>

VITA OPTIMA KFT.
 
+36 1 445 46 80
+36 20 379 79 00
info@proteinformula.eu

proteinformula.eu   -   A maximális hasznosulású Formula