Dr. Turi PROTEIN FORMULA | Miért válaszd?

PROTEIN FORMULA

Hogy válasszunk fehérjeforrást?

Nézd meg Dr. Turi előadását a Protein Formula hatásairól >>>

Sokféle étrend kiegészítő áll a sportolók rendelkezésére. A bőség sokszor zavart okoz, a kínálatból melyiket válasszuk, melyik a legjobb?

Ha fehérjét vásárolunk, felmerül a kérdés:

Kijelenthetjük tehát, hogy a legjobb készítményt izmainknak sem egyszerű feladat kiválasztani.

Különösen nehezíti a döntést, ha azt szeretnénk, hogy a megnövelt fehérjebevitel jótékony hatásait anélkül élvezhessük, hogy közben a negatív hatásait viszont kiküszöböljük. Ehhez már nem elég az izmokat nézni, itt már egész testünkre kell tekinteni és szervezetünk kölcsönösen egymásra ható biokémiai folyamatait kell megvizsgálni. Ez a holisztikus szemlélet sajnos legtöbbször hiányzik az étrend kiegészítő készítmények fejlesztéséből.

A Dr. Turi PROTEIN FORMULA megalkotásakor az étrend-kiegészítőket fejlesztő kutatókkal ellentétben, mi nem csak az anyagok biokémiai reakcióit vizsgáltuk, szervezetünk egészét figyeltük, elemeztük az egymásra ható egyéb biokémiai folyamatokat is, melyek a Formula fogyasztásának hatására elindulnak. A Dr. Turi PROTEIN FORMULA tehát nem táplálék-kiegészítő, hanem komplex táplálék sportolók számára, amivel egy teljes értékű étkezés kiváltható.

A bevitt fehérje nem minden esetben tud 100%-ban hasznosulni!

Izolátum formájában szedve megterheli a májunkat, és a relatív glükóz hiány hatására a bevitt fehérje egy része cukorrá alakul. Ez a glukoneogenezis-nek nevezett folyamat, melynek hatására a fehérjék nem tudnak hasznosulni.

A fehérje koncentrátumok sem szerencsések, mivel könnyen felszívódó szénhidrát tartalmuk miatt leállíthatják szervezetünk alapvető energiatermelő folyamatait.


 A fehérje mátrixot az ideális hasznosulás érdekében lassan felszívódó, alacsony glikémiás indexű szénhidráttal kell a szervezetbe juttatnunk.

Az ideális hasznosulást a Dr. Turi Protein Formula esetében az alacsony, 26-os glikémiás indexű bio-árpacsíra biztosítja.
 
 


Alacsony vércukorszint

A Dr. Turi Protein Formula fogyasztásakor lapos vércukor görbe képződik.

Aminosavak az edzéshez

Az alacsony vércukorszint beindítja testünk alapvető energiatermelő mechanizmusait, a zsírsavak és a keton- testek oxidációját, mely folyamatot a Formulában lévő Acetyl-L-Karnitin támogat. Ez az alapvető energiatermelő mechanizmus szolgáltatja az energiát szívünk és izmaink számára.

Aminosavak az edzéshez

A zsírsavak és a ketontestek oxidációja oly mértékben tölt fel bennünket energiával, hogy az Acetyl-L-Karnitin fogyasztását lefekvés előtt nem ajánlják, mert a magas energiaszint gátolja az elalvást.

Aminosavak az edzéshez

A Dr. Turi PROTEIN FORMULA 31%-os lassan felszívódó szénhidráttartalma biztosítja az idegsejteknek, a mellékvese velőállományának, a vörös vértesteknek a működéshez szükséges nélkülözhetetlen glükózt.

Aminosavak az edzéshez

Mivel a Dr. Turi PROTEIN FORMULA vércukrunkat stabilan alacsonyan tartja, kevés inzulin termelődik, nem kell félnünk attól, hogy a magas vércukorszint miatt kialakuló magas inzulinszint hájhurkáinkat növelő hatása alakformálásunkat meghiúsítja.

A Dr. Turi Protein Formula összetételének köszönhetően biztosított a fehérjemátrix maximális hasznosulása.

VITA OPTIMA KFT.
 
+36 1 445 46 80
+36 20 379 79 00
info@proteinformula.eu

proteinformula.eu   -   A maximális hasznosulású Formula