Dr. Turi PROTEIN FORMULA

PROTEIN FORMULA

Dr. Turi PROTEIN FORMULA

A Dr. Turi Protein Formula megalkotásakor 3 összetett cél vezérelt bennünket

Felhasználtuk a táplálkozás kutatók eredményeit. A formula alkotórészeinek összeállításakor, azok egész testünkre és egymásra gyakorolt hatását is figyelembe vettük. Tekintetbe vettük a sporttevékenységet, mint funkciót.
Hatékony alakformálásért Egészség megőrzéséért Növekvő sportteljesítményért

A Dr. Turi Protein Formulát fogyasztva egyik célt sem kell feláldozni a másik érdekében.


Protein Formula Tápanyagtáblázat

Testépítés

A termék fehérjemátrixának összeállításakor messzemenőkig figyelembe vettük az izmokat vizsgáló táplálkozáskutatók eredményeit.

  1. A Dr. Turi Protein Formula tartalmaz lassan felszívódó fehérjét az antikatabolikus hatása miatt.
  2. Az összetevők között megtalálható a gyorsan felszívódó fehérje is az anabolikus hatás érdekében.
  3. Tartalmaz továbbá bio-árpa protein hidrolizátumot, mely főleg a kisméretű peptideknek köszönhetően a leggyorsabban szívódik fel. Aminosav összetétele az anyatejhez hasonló, de annál még koncentráltabb.
Aminosavak az edzéshez

A Dr. Turi PROTEIN FORMULA a szervezet számára szükséges összes aminosavat tartalmazza. Az izomépítéshez szükséges 5 kritikus aminosavból (a Glutaminból, az Argininból, a Leucinból, az Izoleucinból és a Valinból) pluszban is hozzáadtunk a Formulához.

Aminosavak az edzéshez

Az aminosavakat a gyomor savas közege denaturálja, így csak 15-20 százalékban tudnak hasznosulni, de a Dr. Turi Protein Formulában lévő vízben oldható rostok a beta-glükán és a glükomannán megvédik az aminosavakat a denaturálódástól, így veszteség nélkül képesek felszívódni.

Aminosavak az edzéshez

A Dr. Turi PROTEIN FORMULA tartalmaz hozzáadott magnéziumot. Az árpacsírában a csírázás során pedig megháromszorozódik a B6 vitamin mennyisége. A magnézium és a B6 vitamin nélkülözhetetlen az aminosavak felszívódásának biokémai folyamataihoz.

Izomgörcsök, sérülések elkerülése

Sportolás során fontos, hogy izmaink idegrendszerünkkel együtt harmonikusan működjenek, mert így izomgörcsöktől és sérülésektől kímélhetjük meg magunkat. A Dr. Turi Protein Formulában lévő jól felszívódó kalciummal és magnéziummal ezt a harmonikus működést szeretnénk segíteni.

Antioxidánsokkal

A sporttevékenység terheli az ereket és sejtpusztító szabadgyököket szabadíthat fel, ezért többszörös antioxidáns védelemre van szükségünk. A Dr. Turi PROTEIN FORMULÁBAN ezt a célt szolgálja a benne lévő C-vitamin, a citrus-bioflavonoidok, a természetes E-vitamin. (Ez egyedülálló, mivel a sportolóknak szánt por alakú táplálék-kiegészítők csak mesterséges E-vitamint tartalmaznak. ) Ezt az antioxidáns védelmet tovább erősítik a bio-árpacsírában lévő antioxidáns enzimek.

De hogy reagál szervezetünk a fokozott fehérjebevitelre?

Kalcium a csontok épségéért.

Ha valaki sok fehérjét fogyaszt, azzal kalcium hiányt idézhet elő szervezetében. A kialakuló kalciumhiányt a szervezet a kalcium csontokból történő kivonásával igyekszik pótolni, aminek következtében csontjaink kalciumhiányossá válhatnak.

Ennek ellensúlyozására a Dr. Turi PROTEIN FORMULA tartalmaz hozzáadott kalciumot, mindamellett, hogy a benne lévő bio árpacsírában is megtalálható a kalcium. A kalcium karbonátot és glükonátot tartalmazó készítmények magas elemi kalcium tartalmuk ellenére sem jó kalciumforrások, mert ezek kalciumtartalmának csak pár százalékát tudja szervezetünk hasznosítani. A Dr. Turi Protein Formulához jól felszívódó, és a szervezet számára jól hasznosítható kalcium-citrátot adtunk.

A Dr. Turi PROTEIN FORMULA fogyasztásakor nem bomlik meg szervezetünk sav-bázis egyensúlya, mert a fehérjék savasító hatását a Formulában lévő bio-árpacsíra ellensúlyozza, hiszen a csírák egytől egyig mind bázisképző, lúgos vitaminbombák.

A Dr. Turi PROTEIN FORMULÁBAN lévő bio-árpa további 60 féle mikro- és makrotápanyaggal látja el sejtjeinket, melyeket szerves kötésben és kiegyensúlyozott mennyiségben, jól felszívódó formában tartalmaz.

A sportolóknak szánt készítmények nagy részének gyártási filozófiája: Vásárolj több fajta terméket egy cél (az alakformálás) érdekében!

A Dr. Turi PROTEIN FORMULA komplexitása és egész testünkre gyakorolt kiegyensúlyozott hatása miatt viszont, egy termékkel három célt érhetünk el:

  1. Hatékony alakformálás
  2. Egészségmegőrzés
  3. Növekvő sportteljesítmény
Az egészséges protein forrás

Válaszd a Dr. Turi Protein Formulát, hiszen ez az 1-et fizetsz, 3-at kapsz pénztárca kímélő lehetőség!

A Formulában lévő árpacsíra ellátja szervezetünket energia és vitaminbombákkal.

Edzés előtt és után egyaránt fogyasztható.

Mivel komplex táplálék akár reggelit és vacsorát is kiválthatunk vele.

A Dr. Turi Protein Formula fogyasztásakor a fokozott fehérjebevitel jótékony hatásait úgy élvezhetjük, hogy nem kell félni annak negatív következményeitől.

VITA OPTIMA KFT.
 
+36 1 445 46 80
+36 20 379 79 00
info@proteinformula.eu

proteinformula.eu   -   A maximális hasznosulású Formula