Dr. Turi PROTEIN FORMULA | Rostok szerepe a fehérjepótlásban

PROTEIN FORMULA

Mi a szerepe a rostoknak az aminosavak felszívódásában?

A DR. Turi PROTEIN FORMULA 3 fehérjéből álló mátrixa biztosítja a szervezet szükséges összes aminosavat. A tejsavófehérje - szójafehérje - árpafehérje kombináció bőségesen tartalmazza az izomépítéshez szükséges 5 kritikus aminosavat, a Glutamint, az Arginint, a Leucint, az Izoleucint és a Valint. A még jobb eredmény érdekében azonban ezekből az aminosavakból pluszban is hozzáadtunk a Formulához.

Az aminosavakat a gyomor savas közege denaturálja, így csak 15-20 százalékban tudnak a szervezetben hasznosulni. Denatirálódáson a fehérje natív szerkezetének elváltozását értjük, ami a diszulfid-hidak, a fehérjék szerkezetében létrejövő legfontosabb kovalens kötés felszakadásához vezethet. A denaturáció hatására a fehérjék elveszítik biológiai aktivitásukat.

A Dr. Turi PROTEIN FORMULÁBAN lévő vízben oldható rostok, az árpában lévő beta-glükán, és a hozzáadott glükomannán megvédik az aminosavakat a denaturálódástól, így veszteség nélkül képesek felszívódni a tápcsatornából.


A maximális hasznosulás érdekében fehérjebevitelkor tehát védenünk kell az aminosavláncok épségét, amire kiválóan alkalmas ez a kettő önmagában is rendkívül kedvező élettani hatásokkal bíró rost, ezért kiváló választás a fehérje pótlására a Dr. Turi PROTEIN FORMULA.


Miért fontos a glikémiás index és a vércukor? >>>

VITA OPTIMA KFT.
 
+36 1 445 46 80
+36 20 379 79 00
info@proteinformula.eu

proteinformula.eu   -   A maximális hasznosulású Formula